حجت الاسلام والمسلمین موسوی گفت: منابر استاد رفیعی علامرودشتی در پیش از انقلاب اسلامی تاثیر زیادی در آگاهی بخشی به مردم و پیروزی نهضت اسلامی داشت.
به گزارش خبرنگار شفقنا، حجت الاسلام سید حبیب موسوی از دوستان قدیمی مرحوم استاد علی رفیعی علامرودشتی در مراسم بزرگداشت و ترحیم ایشان که در موسسه یاسین در قم برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: ضایعه بیماری و رحلت استاد علی رفیعی علامرودشتی برای اهل پژوهش و اهل قلم بسیار تاسف آور بود.
وی افزود: مرحوم استاد رفیعی علامرودشتی بسیار علاقه داشتند و مقید بودند که پسوند «علامرودشتی» را همواره در پایان نام خانوادگی خویش بیاورند چرا که این شهر که قدمتی برابر با چندصدسال قبل از اسلام دارد همواره عالم خیز بوده و از آن دیار انسان های عالم و بزرگی برخاسته است.
وی خاطرنشان ساخت: استاد علی رفیعی در شهر علامرودشت، از توابع شهرستان لامرد، در میان خانواده‌ای روحانی به دنیا آمدند، تحصیلات ابتدایی را در مکتب خانه و سپس دبستان زادگاهش گذرانده و مدتی نزد حجج اسلام آقای حاج شیخ حسین رفیعی و حاج شیخ اسدالله رفیعی مقدمات ادبیات عرب را آموخت و پس از آن به شیراز و بعدها نیز به عراق رفتند.
وی افزود: مرحوم استاد علی رفیعی علامرودشتی منبری اثرگذار و خوب داشتند، روضه خوانی را به خوبی انجام می دادند و منابر ایشان در پیش از انقلاب اسلامی تاثیر زیادی در آگاهی بخشی به مردم و پیروزی نهضت اسلامی داشت.
وی با بیان اینکه لازم است شناخت بیشتری بر افکار و اندیشه های مرحوم استاد علی رفیعی صورت گیرد تاکید کرد: ایشان از سال ۱۳۶۲ شمسی وارد کارهای علمی، فرهنگی و پژوهشی شده و در این راستا با مراکز علمی مختلفی همکاری داشته‌اند، که همکاری با بنیاد معارف اسلامی به عنوان محقق، با مراکز دائره المعارف بزرگ اسلامی، با دایره المعارف تشیع، سرپرستی دایره المعارف کتابخانه‌های جهان وابسته به کتابخانه مرحوم مرعشی در قم از اهم فعالیت های علمی و پژوهشی آن مرحوم بود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *